Tapasztalatok

Betűméret változtatás:

 Izgatottan készültem a nagy éves onkológiai kontroll vizsgálatokra. 

Nagy örömömre minden vizsgálat /tüdő röntgen, hasi ultrahang, mammográfia + ultrahang, tumor marker vérvizsgálat, csontizotóp/ eredménye negatív lett. 
Ezt köszönhetem Tatár Péter úr nagyon lelkiismeretes és szakszerű felkészítésének.
Megoldódott a több hónapja tartó emésztési, székrekedési, puffadási problémám is.Péternek sikerült "rábírni" a beleimet, hogy maguktól /hashajtó nélkül/ "dolgozzanak".
Nagyon köszönöm, és nagyon boldog "HÁROM ÉVES" vagyok.
Dr Kiss Ibolya 2013. október. Nyíregyháza

separatorEgy ismerősöm ajánlotta Tatár Péter urat. Mivel adok a véleményére, felkerestem és jól tettem.

Elég sok" nyavalyával" küszködtem. Fájtak az ízületeim, a vállaim, a könyököm, a térdeim.

Merevek voltak az ujjaim, nem tudtam behajlítani őket, nem tudtam rendesen fogni.

Gond volt az emésztésemmel. Tartós székrekedési problémáim voltak.

Az idén a parlagfű is jobban elkapott a szokásosnál. Tehát volt mit "javítani rajtam".

Az első átfogó vizsgálatok után elkezdődtek a kezelések.

Egyszerre négy féle keze-lést kaptam. Mindegyik után éreztem, hogy jobban vagyok. pl az ujjaim merevsége elmúlt, már reggel a felkeléskor is be tudom hajlítani őket. Erősödött a fogásom.

Könnyebben ment a házi munka. Az allergiám is javult. Már csak főleg reggel prüszköltem, és ha a busz pollennel fertőzött helyen közlekedett. 

A daganatos sejtjeim is ott "ólálkodtak" ugrásra készen, de Péter "elkapta" őket és már több mint 70 %-os a tumor marker eredményem. Minden kezelésnél ellenőrizte az előző kezelés eredményét.

Nagyon jó volt látni és érezni, hogy minden alkalommal jobban vagyok, erősebbnek, energikusabbnak éreztem magam. Péter mindig elmagyarázta, hogy éppen mit csinál, milyen szervemet miért kezel. Így én is követni tudtam a mit-miért folyamatot.

Abban is segített, hogy az általa ajánlott homeopátiás szereket hol tudom beszerezni, lehetőleg kedvező áron.

A napokban amikor a "TITOK" című filmet néztem a Vonzás törvényéről, rájöttem, hogy a kezeléseken túl miért szeretek még Péterhez menni és miért érzem olyan jól magam lelkileg is a beszélgetések után. Péter egy nagyon pozitív gondolkodású és pozitív kisugárzású ember és ez az egész lényéből árad felém.

Én nagyon örülök, hogy megfogadtam az ismerősöm tanácsát. Mindenkinek ajánlani tudom, aki gyógyulni akar a gyógyszerek káros mellékhatása nélkül és nem akar hónapokat várni az állami egészségügyben egy vizsgálatra - ahol csak egy bizonyos szervét nézik meg- hogy sürgősen keresse meg Tatár Péter urat.

Mindenkinek az enyémhez hasonló gyógyulást kívánok.


Dr Kiss Ibolya Nyíregyháza


separator


Crohn betegség.

 2010 májusában erős hasfájással és véres széklettel kerültem a nyíregyházi Gasztroenterológiára.

Alsó és felső tükrözés, vérvétel, röntgen és különböző vizsgálatok után megállapították, hogy Crohn betegségben szenvedek.

Az évek során hol jobb, hol rosszabb periódusok követték egymást.

Gyulladáscsökkentők után sajnos már az utóbbi időkben szteroidra és kúpokra is szükségem volt. Peti telefonszámát az unokatestvéremtől kaptam.

Ők már többször jártak Petinél, és beszámoltak tapasztalataikról javulásaikról, így én is időpontost kértem a vizsgálatra és kezelésre.

Istennek és a kezeléseknek hála úgy éreztem, hogy kevesebb a panaszom, mint azelőtt volt, szteroidot már nem szedek, csak a gyulladáscsökkentőket, és néha gyógyteákat.!!

Kívánok mindenkinek mielőbbi gyógyulást, Istenbe vetett erős hitet és kitartást!


L.

 

separator


Már több éve szeretnénk gyermeket.

Rendszertelen menstruációs ciklus és hormonrendszeri problémák miatt különböző hormonkészítményeket kaptam.

Ezek sajnos, nem segítettek, így a hormonadagok emelése mellett mesterséges megtermékenyítéssel próbálkoztunk.

Sajnos ezek sem vezettek eredményre, így a petevezeték átjárhatóságát vizsgálták következő lépésben.

A vizsgálat eredménye mindkét oldalon elzárt petevezeték és egy méhüregi polip lett.

A javaslat műtét volt.

Ekkor egy ismerősöm ajánlotta a Tatár Péter által végzett biorezonanciás kezeléseket. 3 hónapig jártam heti egy alkalommal a kezelésekre, és az eredmények már az első hónap után láthatóak voltak, ugyanis menstruációs ciklusom rendeződött.

Ezek után újra kértem egy petevezeték átjárhatósági vizsgálatot, és a vizsgálat eredménye mindkét oldalon átjárható petevezeték lett, és a méhüregi polip mérete a felére csökkent.

Most már bizakodva várjuk a gyermekáldást.

 

 separatorÖt évvel ezelőtt ismerkedtem meg a biorezonanciás terápiával.

Több gyermekes anyukaként azóta már nagyon sokszor igénybe vettük.

Mind a diagnózis felállításában, mind a betegségek kezelésében, mind pedig a gyógyulási folyamat nyomon követése szempontjából nagy segítséget jelent.

Számomra alapvető fontosságú, hogy ne csak a betegségek tüneteit kezeljem, hanem a valódi okokat feltárva magát az alapproblémát tudjam megszüntetni.

Ebben óriási segítséget nyújt ez a módszer és a terapeuta, Tatár Péter szakértelme, széles körű tapasztalata, a maga önzetlen emberszeretetével, őszinte szolgálatkészségével és közvetlen stílusával.

Korábban, ha a gyerekek betegek lettek, „jó szülők" módjára mi is rohantunk velük a rendelőbe, otthon pedig szófogadóan beszedettük velük a sorozatban felírt antibiotikumokat, amihez a szervezetük annyira hozzászokott, hogy végül már nem sokat értek, sőt ezek mellékhatásaként bélrendszerükben a gombák is elszaporodtak, ami további súlyos problémát okozott.

Tanulva a korábbi hibákból, ma már ha valaki beteg lesz a családban, természetes gyógymódokat használok,támogatva ezzel a szervezet öngyógyító rendszerét.

Ehhez is folyamatosan sok jó tanácsot kapok Tatár Pétertől.

Ha előfordul, hogy legjobb igyekezetem ellenére sem boldogulok valamely betegséggel, akkor egy két kezelés mindig javulást hoz. Pl. visszatérő arcüreggyulladás, felfázás, bélfertőzések, candida, reflux... egyéb szűnni nem akaró betegségek. számomra az egyik legmeggyőzőbb tapasztalat a kezelések hatékonyságát illetően az volt, amikor a gerincem alsó szakaszának hónapok óta tartó erős fájdalma (nem tudtam lehajolni,fekvő helyzetben megfordulni), egy kezelés hatására teljesen elmúlt, és azóta sem tért vissza.

Édesanyám súlyos hasi panaszokkal korházba került kivizsgálásra.

A fájdalmas vizsgálatok (tükrözés stb.)során nem találtak semmit, viszont tünetei továbbra is fennmaradtak.

Ezután vittük el Tatár Petihez, aki megállapította, hogy ezt táplálék allergia okozza.

Édesanyámnak a diéta betartásával megszűntek a panaszai.

Egyik gyermekünknél a megnagyobbodott orrmandula sorozatos középfülgyulladást és hallásproblémát idézett elő, mely a kezelés hatására megszűnt, így a kiírt műtétre nem lett szükség.

Egy nagycsaládos anyuka


 separator


2011. Novemberében hallottam ismerősöktől először a Boirezonenciáról. 5 éves kisfiamat vittem el először egy állapotfelmérésre, mert korábban nagyon gyakran volt a kisfiamnak tüszős mandulagyulladása és több gyerekorvos is azt tanácsolta, hogy vetessük ki a manduláját.

Kiderült, hogy kisfiamnak tejallergiája van és ezáltal nem úgy működik a nyirokrendszere és folyamatosan gyulladásban volt a szervezete. Minden utasítást betartottam, amit Tatár Péter javasolt.

Szerencsére kisfiamnak azóta nem volt begyulladva a mandulája.

Időközben a 4 éves kislányomat is elvittem, de őt csak a  kíváncsiság miatt, szerencsére neki nem volt panasza.

Én és a férjem is voltunk állapotfelmérésen, érdekes dolgok derültek ki.

Én korábban sokat szédültem és gyógyszert kellett szednem, de ebben is idővel segített Péter.

Ma már nem szedem a gyógyszereket és nem is szédülök.

Nem régen nálam jött elő a tüszős mandula gyulladás, egyik csütörtök estére fájt a torkom, belenéztem és tele volt tüszővel, másnap elmentem Péterhez és elmondta miket és hogyan szedjek.

Minden utasítást betartottam és következő hét kedd reggelre eltűnt minden tüsző a mandulámról, minden fájdalom megszűnt.

Én, amióta megtapasztaltam ezt a fajta gyógymódot, mindenkinek ajánlom és mi 2011. november óta se gyerekorvosnál, se háziorvosnál nem voltunk.

Köszönöm az eddigi segítséget!

Kissné Széplaki Nikoletta


separator


2010 tavaszán vittem kislányomat először biorezonanciális kezelésre.Nagyon jól viselte,sőt a mai napig is jól viseli és a szevezete is jól reagál.Nekünk az ételallergia megállapításában jelentős segítséget nyújtott ez a kezelés.Naponta többször volt  gyermekemnek hígabb, bűzös széklete,puffadt volt a hasa és sokszor sírva jelezte a hasfájást.

Sajnos gyermekem egy ritka genetikai szindróma miatt nem beszél,ezért nehéz megtalálnunk a sírás okát.

Szerencsére az ételallergiát kimutatta a gép,a szokásos kórházi vérvétel viszont nem.

Mi tartjuk a diétát ,aminek köszönhetően szépen javulnak az értékek.

Leghamarabb a gluténintolerancia állt helyre,a tej-és tojásfehérje sajnos még nem.

Gondolni sem merek rá,hogy a kórházi vérvétel eredményére hagyatkozva,ha mindent megetetek a gyermekemmel,mennyi szenvedésnek teszem ki Reginát.

Így bízzunk meg a vérvétel eredményében!

Hálás köszönetem Péternek,aki mindezt segít helyre állítani és Elza néninek,aki Péterhez irányított!

Sok erőt és kitartást kívánok!


 separator


Körülbelül két éve hallottam ismerősömtől Tatár Péter természetgyógyász, biorezonanciás vizsgálatáról és ennek kapcsán gyógyító tevékenységéről.

Hosszú évek során belgyógyászati problémáim voltak, melynek eredetét a folyamatos alkoholizációs életmódom váltott ki.

Tudtam a gondjaimat kiváltó okról, de az alkohol iránti vágyamnak nem tudtam ellenállni. Időszakonként úgymond „padlóra kerültem" de feleségem segítségével, illetve súlyosabb esetben kórházi kezeléssel a keletkezett bajok orvosolva voltak.

Egy időszakos-változó időtartamú- szünet után a problémák újból ismétlődtek.

Így kerültem Péterrel kapcsolatba és őszintén elmondtam gondjaimat, problémáimat.

A vizsgálat során ugyanazok a szervezetben végbement változások kimutathatók voltak, mint amit orvosi laboratóriumi eredmények mutattak.

A kezelések eleinte a kóros folyamatok gyógyítására összpontosultak, majd a kiváltó ok megakadályozása következett.

A kezelés utáni újbóli alkoholizálás alkalmával már az elején a szervezetem úgy reagált, mint annak előtte az alkoholos telítettség alkalmával.

A szervezet bizonyos ellenállással védekezett, mely rosszullétben, hányingerben mutatkozott meg.

Rákényszerített és távoltartott a korábban megszokott alkoholizálástól.

Ez a kezelés a későbbiekben folytatódott, ami azt eredményezte, hogy az alkoholt nem kívánja a szervezetem, sőt néhány hónap alatt oda jutottam, hogy egy-egy pohár vörösbort el tudok úgy fogyasztani, hogy utána az alkohol utáni szomjúság nem jelentkezik, holott ez a korábbiakban szinte automatikus volt.

Természetesen ahhoz, hogy a leírtak szerinti kezelés sikeres legyen kellett az elhatározás, az akarat és a hit, hogy ezt a betegséget a Mindenható segítségével le tudjam győzni.

Tisztelettel:

egy családapa

 

separator


A Nelson Scio féle biorezonancia kezelést immár két éve vesszük igénybe családunk 3 tagjával.

A férjemnél 2011 júniusában egy tumort fedeztek fel a jobb tüdő felső lebenyében kb. 2 centiméteres átmérőjűt.

Biopsia, bronhoscopia következett. Egyik vizsgálat sem igazolta egyértelműen a rosszindulatot, de az értékei sajnos elég rosszak voltak. Ekkor kezdte el Péter a párom kezelését.

Októberben PET CT-t készítettek; Ő tovább köhögött.

Közben megjött a PET eredménye.

A tumor ott van, de nem egyértelmű rosszindulatú. Biopsia ismétlését javasolták.

Erre Ő nem volt hajlandó. Tovább jártunk Péterhez.

Eredményei szép lassan kezdtek javulni.

A prosztatájánál is volt elváltozás. Kezeli, javulnak az eredményei.

A kezeléseket 54%-kal kezdtük, majd 69%, 74% lett. Jelenleg a 90%-hoz közelít. Decemberben visszamentünk kontrollra, a pulmonológiára.

A tumor mérete nem nőtt, környezete tiszta. Két hónap múlva ismételt kontroll következett.

Ekkor már csak halványan látszik a tumor, s csak 3 hónap múlva kell visszamenni kontrollra.

A kezelés nagyon jót tesz. A prosztata értékei is javultak. Csak a Prostamol Uno-t kell szednie. Már nem kell visszamenni ellenőrzésre.

Jómagam is régóta járok Péterhez. Nekem sokk ízületi gyulladásom van már jó ideje. Elég súlyos állapotban kezdtük el a kezelést. Nagyon lassú csak a javulás.

Az immunrendszerem is nagyon gyenge.

Állandóan immunerősítőt szedek, no meg vitaminokat. Nagyon lassan javulok.

Az már nagy haladás, hogy nem kell állandóan gyulladáscsökkentőket szednem.

Az tény, hogy Péter kezelése után lényegesen jobban érzem magam.

Fiam súlyos asztmás. Amióta Péter kezeli, értékei (légzésfunkció, stb.) sokkal jobbak, sőt a vírus őt elkerülte, pedig egy légtérben tartózkodunk.

Ezeket a kezeléseket a családorvosunkkal egyetértésben kapjuk.

Az orvos utasításait mindig betartjuk. Télen sok vitamint is fogyasztunk, ez elengedhetetlen ilyenkor.

Mi hiszünk ennek a biorezonancia kezelésnek a sejtekre gyakorolt jótékony hatásában. A lusta sejteket stimulálja, működésre sarkallja.

Mindhármunkon érezhető a javulás.

Az tény, hogy a gyógyszerek fogyasztása lényegesen csökkent, értem ez alatt a fájdalomcsillapítókat is.

Természetesen szem előtt tartjuk a szervezet méregtelenítését, s igyekszünk erőnkhöz és pénztárcánkhoz mérten minél inkább természetes anyagokat magunkhoz venni.

Egy nyugdíjas családanya


separator 


A tapasztalataim az alábbiak:

2011. áprilisában akut mieloyd leukémiát állapítottak meg nálam, amire 3 kemoterápiás kezelés sorozatot szedtem fel.

Az első kemoterápiás kezelést követően egy "sorstársamtól" - aki szintén leukémia miatt átesett a kemoterápián - hallottam a biorezonanciás kezelésről, illetve nála is annak pozitív tapasztalatairól.

Mindig is hittem az általános orvosi gyógyítás mellett az alternatív gyógymódokban, így a második kemoterápia megkezdése előtt és azóta is rendszeresen járok a biorezonanciás kezelésekre.

Ennek köszönhetően a szervezetemből a kemós kezelések miatt "lerakódott" méreg anyagok gyorsabban ürültek ki, az elvégzett genetikai vizsgálatok kóros sejteket egyáltalán nem mutattak ki a szervezetemben!!!

A biorezonanciás kezelések során a kezdeti problémás szervek működése (pl: máj, tüdő, nyirokrendszer, immunrendszer, amiket a kemoterápiás szer megtámadott) folyamatosan javult, amit a rendszeres laborvizsgálatok is alátámasztottak!

Természetesen a kezelések hatásához hozzátartozott az azt végző Péter tudása, szakmai felkészültsége, illetve segítőkészsége.

A kezelések alkalmával a felmerülő egészségügyi problémáimra (pl.: nyirokrendszer nem megfelelő működése, különböző gyulladási folyamatok, stb.) mindig ajánlott homeopátiás cseppeket is, amelyek szintén hatásosak voltak.

Nagyon közvetlen és segítőkész embert ismertem meg személyében, akinek a kezelt személy gyógyulása a legfontosabb, s amiért mindent meg is tett és tesz.

Ezen tapasztalataim alapján mindenkinek ajánlom a biorezonanciás kezelést, illetve Pétert, aki hisz az orvostudomány mellett a természetes gyógymódokban, illetve abban, hogy ezek együtt képesek a betegségek leküzdésére.


Tisztelettel: Bakó Tivadar


separator

Tibor Vagyok, 39 éves.

2010. októberében leukémiát diagnosztizáltak nálam. A kezdeti kétségbeesést követően minden lehetőséget megragadtam, ami a gyógyulásomhoz vezethet.

Ennek során találtam rá a biorezonanciás kezelésre, amiért kezdetben a kezelések között még Szegedre kellett leutaznom, majd később egy ismerősöm ajánlotta a Nyíregyházán lakó Tatár Pétert.

Péterrel 2011. áprilisában vettem fel a kapcsolatot, majd elkezdtük a kezeléseket.

Kezdetben sűrűbben kb. 2-3 hetenként jártam hozzá, melynek során minden egyes alkalommal jobb és jobb eredmények születtek, amit a vérvételek is alátámasztottak.

Jelenleg tünetmentes vagyok, melyet köszönhetek a biorezonanciás kezelésnek is.  

 

Köszönöm. 


 

separator


 

68 éves vagyok.

Ebben a korban akkor is előjönnek kellemetlen tünetek, ha egyébként egészségesnek érzi magát az ember.

Nekem az egyik ilyen panasz az volt, hogy émelyítő, mély szédülésem volt, ha lefeküdtem, vagy fekve megfordultam, vagy ha felkeltem.

Ezt sokféle ok kiválthatja, de úgy döntöttem,előbb nem orvoshoz, hanem természetgyógyászhoz fordulok.

Tatár Péter ilyen irányú kezeléséből elég volt egy is, hogy ez a tünet teljesen megszűnjön.

A másik, ami miatt időről-időre felkerestem Tatár Pétert, a kézfejzsibbadással járó Carpal Tunnel Syndrome( Carpalis Alagút Szindróma ).

Nagyon tünetmentesít, remélem a műtétet elkerülöm.

Az epe tájéki fájdalmaim, szurkálások is is teljesen megszüntek.

A férjemnek kb. 10 éve macula degenerációt diagnosztizáltak. Ő leginkább ezzel jár Tatár Péterhez.

 Óriási dolog, hogy minden orvosi felülvizsgálat azt állapította meg, hogy nem romlott a szem állapota, és a látása sem.

Végtelenül megnyugtató, hogy minden kezeléskor egyben „át is vizsgál” bennünket, s így kontroll alatt vagyunk.separator


Ismételt kontroll volt május 14-én. Alig látható a tüdőben a tumor.

Legközelebb szeptemberben kell visszamenni.
Hálás köszönet érte Péternek, a hitének- hitünknek, s a csodás gyógyító tevékenységének!

separator

A fiamnak szinte havonta antibiotikumos kezeléseket kellett kapnia az állandó visszatéró gyulladások miatt (felsőléguti, arcüreg...), az immunrendszere teljesen tönkrement.

Amikor egy ismerősöm ajánlotta a biorezonanciás kezelést, persze  ki is próbáltukés megtudtuk, hogy a tejalergia is hozzájárul ezekhez a gyulladásokhoz, illetve ez váltja, ez az okozója.

A kezelés során egyre ritkábban szedtünk antibiotikumot és a zavaros vizelete, amivel régóta orvoshoz jártunk is egyre ritkábban fordult elő. Sokat segítettek a kezelések a pathóbélgyulladásán és a gyakori hasmenése is megszűnt.

Nekem nagyon nagy fájdalmaim voltak a farcsontom gyulladása miatt.

A gerincsérvem okozta fájdalmaim is a kezelés hatására enyhültek.

Ezért bármi betegség fordul elő a családban Tatár Péter az első, akitől segítséget kérünk.

A gyerekek minden orvosi nyúzás nélkül, fájdalommentesen gyógyulnak, ami nagyon fontos.

A kislányom szerink Péter bácsi mesével gyógyít! (A kezelés ideje alatt gyerekeknek egy másik képernyőn mesét vetít.)

Nagyon szépen köszönjük, hogy az ő segítségével igénybe vehetjük ezt a gyógyulási módszert.Köszönettel: a Fischer család

(Mezőfény, Románia)

 

 

separator