Nelson Scio készülékről

Betűméret változtatás:

gep01

A Nelson SCIO rendszer a biorezonancia elvén működő, csúcstechnológiájú Quantum Biofeedback készülék.

A SCIO rendszer képes arra, hogy a testben történő változásokat idejekorán felismerje, és azokat azonnal úgy korrigálja, hogy a betegség ki se fejlődhessen. Azok az idők, amikor az orvos csak a tünetek megjelenése után tudott a betegségre reagálni, végleg elmúltak.

Ez egy magastechnológiájú kiegészítő, egészségügyi készülék, ami segít a ...

 

kezelőjének megtalálni az energetikai egyensúlytalanságokat és problémákat.

A rendszer hardverből és szoftverből áll.

A hardver egy olyan digitális egység, mely a számítógéphez USB csatlakozással, a pácienshez pedig 5 pánttal (csuklókhoz, bokákhoz, ill. homlokhoz) kapcsolódik.

A SCIO szoftver Windows alapú PC-én működik, mely összeköttetésben a hardverrel lehetővé teszi, hogy a praktizáló olvasson a kliens finom energiamezőjében. A 3D-s grafikák és az érdekes képernyők a pácienst is bevonják a programba, ami erősíti a test-lélek kapcsolatát.

Rezonál: vizsgálat közben a SCIO többezer energetikai jelre rezonál, századmásodperc alatt egyenként, és jelzi a test reakcióit ezekre a jelekre. Ezt a gyors tesztfolyamatot hívják Xrroid folyamatnak.

 

Mér: a SCIO méri a jelenlegi feszültséget, csak úgy mint a bőr ellenállását. A bőr ellenállásán keresztül mérve egy egészségileg biztonságos, változatos micro-áramot alkalmazunk a testnél. A volt, amper és ellenállás változások egy reaktivitás profilt hoznak létre, amely meghatározza a Xrroidot.

 

Összehasonlít: A SCIO összehasonlítja a test tri-vector (három vektoros) rezonáló frekvenciáit - komplex matematikai értelmezés a volt, amper és ellenállás változásaira építve - az adatbázisban tárolt több, mint 10 000 energetikai jellel.

 

Visszajelez: a SCIO egy kliens központú, Xrroid autofókuszált, galvanikus bőrreflexszel (GSR) jelez vissza (feed back). Ez lehetővé teszi az elektromos potenciál és GSR mikroáram EDS általi mérését. Könnyedén elérhető a stresszcsökkentés, relaxáció és fájdalom csökkentés.