Nelson Scio biorezonancia vizsgálatról

Betűméret változtatás:

005

Biorezonancia számítógépes vizsgálat során a legtermészetesebb és legkímélőbb módon kapunk betekintést a szervezetben zajló energetikai, anyagcsere folyamatokról, az egészségi állapotról.

Biológiai, quantumfizikai és orvosi kutatások során jött létre ez a Biorezonancia vizsgálati és kezelési technika, melyet aztán a Nasa kutatói fejlesztettek tovább.

 

Ez a vizsgálat és energetikai kezelés NEM helyettesítheti, nem "írhatja felül" és nem válthatja ki a szükséges orvosi diagnosztikát és annak módszereit, ill. a szükséges orvos-gyógyászati terápiát - kezelést!

 

A Biorezonancia vizsgálattal a MEGELŐZÉS egyik legnagyszerűbb lehetősége valósul meg!

A kiemelkedő eredményeket orvosi szakvélemények ismerik el, e modern módszert a Világegészségügyi Szervezet (WHO) integratív medicinaként javasolja.

scioqxci 2

 

Szervezetünk 73-77 billió sejtet tartalmaz, amelyek mindegyikében átlagosan 7000 kémiai reakció zajlik másodpercenként.

Az anyagcsere folyamatok ilyen fokú komplexitása magas szintű szervezettséget igényel.

A belső kommunikációs útvonalak és jelátviteli folyamatok vizsgálatával az elektromágneses biokommunikáció kutatói foglalkoznak.

A bioinformatika megközelíthető a belső jelek pontos megfeleltetésével, így ki kellett fejleszteni egy olyan készüléket, amely a szervezet meghatározott alrendszerének biológiai ablakára (jelátviteli csatorna) pontosan beállítható.

Ahhoz, hogy rezonanciába kerüljünk a szervezet dekompenzált részével (amit mi betegségnek hívunk), speciális elektortechnológiára van szükségünk.

 

Ennek a technológiának a fejlesztésén sokat dolgoztak a kutatók az elmúlt évtizedben.


separator