Hogyan működik a Nelson SCIO készülék

Betűméret változtatás:

 

A SCIO működése hasonló, mint a számítógépek vírus keresője.


Megtalálja a gyengeségeket, mint például a vírusok, táplálkozási hiányok, allergiák, abnormalitások, ételérzékenységek, azáltal, hogy méri a biológiai reakciókészséget és rezonanciát a testünkben.

Ezek az adatok lehetővé teszik, hogy megértsük a lehetséges igényeinket, hibás működéseinket, és sérülékenységeinket.

Ez az információ kétségtelenül más, mint az egyéb klinikai vizsgálatok eredményei (pl. vérvizsgálat, röntgen, stb.), mivel az energetikai testünkre fókuszál, ami egy teljesebb nézőpontot kínál az egészség minden rétegére.

A betegségek a sejtekben a molekuláris változások következtében jönnek létre.

A szervezetben először itt tapasztalhatók az elváltozások, majd a lappangási idő elteltével akár hónapokkal később jelentkeznek a tünetek.

Hasonló a folyamat, mint amikor a tengeren a hajó kormányt ugyan egyenesen tartjuk, mégis az áramlatok elsodornak, szükség van időnként világítótornyokra vagy térképre és iránytűre, hogy a helyes irányhoz korrigálni tudjunk.

A rendszer egy ilyen módszer, iránytű a szervezet számára.

Szervezetünk 73-77 billió sejtet tartalmaz, ...

amelyek mindegyikében átlagosan 7000 kémiai reakció zajlik másodpercenként.

Az anyagcsere folyamatok ilyen fokú komplexitása magas szintű szervezettséget igényel.

A belső kommunikációs útvonalak és jelátviteli folyamatok vizsgálatával az elektromágneses biokommunikáció kutatói foglalkoznak.

A bioinformatika megközelíthető a belső jelek pontos megfeleltetésével, így ki kellett fejleszteni egy olyan készüléket, amely a szervezet meghatározott alrendszerének biológiai ablakára (jelátviteli csatorna) pontosan beállítható.

Ahhoz, hogy rezonanciába kerüljünk a szervezet dekompenzált részével (amit mi betegségnek hívunk), speciális elektortechnológiára van szükségünk.

Ennek a technológiának a fejlesztésén sokat dolgoztak a kutatók az elmúlt évtizedben.

A betegségek / így a nikotinfüggőség is / a sejtekben, a molekuláris változások következtében jön létre.

A szervezetben először itt tapasztalhatók az elváltozások.

Hasonló a folyamat, mint amikor a tengeren a hajókormányt ugyan egyenesen tartjuk, mégis az áramlatok elsodornak, ezért szükség van időnként a világítótornyokra vagy térképre és iránytűre, hogy a helyes irányhoz korrigálni tudjuk.

A rendszer egy ilyen módszer: iránytű a szervezet számára.

A több milliárd sejt kapcsolata már mérhető, számítógépes értékek mutatják belső működésünket, a megfelelőket és az eltéréseket.

A szervezetből érkező komplex jeleket a rendszer fogadja, az eltéréseket a számítógép felismeri, majd az adottságoknak megfelelő egészséges jeleket visszajuttatja a szervezetbe.

A módszer egyedülálló, mert a személy saját, belső / endogén / jeleit alkalmazza, és figyeli a változásokat is, így optimális mértékben befolyásolja a belső folyamatokat, mellékhatásokat pedig nem vált ki.

A rendszer egyedülálló módon a várandóság időszakában is alkalmazható.

 

A kezelések minden esetben célirányosak, és nem lehetséges túl- vagy alulkezelés.

A szervezetből érkező komplex jeleket a rendszer fogadja, az eltéréseket a számítógép felismeri, majd az adottságoknak megfelelő egészséges jeleket visszajuttatja a szervezet számára.

A módszer egyedülálló, mert a személy saját, belső (endogén) jeleit alkalmazza, és figyeli a változásokat is, így csak optimális mértékben befolyásolja a belső folyamatokat, mellékhatásokat pedig nem vált ki.


separator