Biorezonancia

Betűméret változtatás:

gep1A biorezonancia a jövő orvostudományának egyik legnagyobb ígérete, mivel a szervezet legalapvetőbb folyamatainak befolyásolásával beindítja, serkenti a szervezet önregenerációját.

Szent-Györgyi Albert felismerésére épül napjaink új biofizikai gyógyászati eljárása a biorezonancia terápia.

Ennek az eljárásnak a lényege, hogy terápiás céllal szabályozza az egymással kapcsolódásban lévő sejtek közötti együttműködést.

A biorezonancia vizsgálat során kapott információ kétségtelenül más, mint az egyéb klinikai vizsgálatok eredményei (pl. vérvizsgálat, röntgen, stb.), mivel az energetikai testünkre fókuszál, ami egy teljesebb nézőpontot kínál az ...

egészség minden rétegére.

A betegségek a sejtekben a molekuláris változások következtében jönnek létre.

A szervezetben először itt tapasztalhatók az elváltozások, majd a lappangási idő elteltével akár hónapokkal később jelentkeznek a tünetek.

Hasonló a folyamat, mint amikor a tengeren a hajó kormányt ugyan egyenesen tartjuk, mégis az áramlatok elsodornak, szükség van időnként világítótornyokra vagy térképre és iránytűre, hogy a helyes irányhoz korrigálni tudjunk.

A rendszer egy ilyen módszer, iránytű a szervezet számára.

A többmilliárd sejt kapcsolata már mérhető, számítógépes értékek mutatják a belső működésünket, a megfelelőeket és az eltéréseket.

A szervezetből érkező komplex jeleket a rendszer fogadja, az eltéréseket a számítógép felismeri, majd az adottságoknak megfelelő egészséges jeleket visszajuttatja a szervezet számára. A módszer egyedülálló, mert a személy saját, belső (endogén) jeleit alkalmazza, és figyeli a változásokat is, így csak optimális mértékben befolyásolja a belső folyamatokat, mellékhatásokat pedig nem vált ki.

Mára a biorezonancia berendezések technikája olyan szinten van kifejlesztve, hogy az életfunkciók javítását, a rehabilitációt szinte önállóan képesek elvégezni.

Megjelentek általános személyi használatra, közérzetjavításra kifejlesztett biorezonancia elven működő eszközök is bizonyságul, hogy mellékhatás-mentes, jól működő elvről és hatásmechanizmusról van szó.

Testünk minden egyes sejtje piciny elektromágneses egység, amely külső energia hatására elektromos impulzussal reagál, vagyis kommunikál.


A hormonális és az idegi irányítás mellett van tehát egy elektromágneses bio-kommunikációs irányítórendszerünk is, amely a sejtek biokémiai folyamatainak összehangolásáért felelős. Ennek a mérhető elektromos tevékenységből következtetni lehet a szervezetben végbemenő folyamatok állapotára.

Egy-egy betegségnek különböző stádiumai vannak.

A kezdeti stádiumban a változások molekuláris- majd sejtszinten történnek.

Ezek a változások még semmilyen tünettel nem hívják fel magukra a figyelmet, tehát érzékeink még nem jeleznek betegséget.

Csak később, mikor már a károsodás olyan nagymértékű, hogy egy vagy több szerv működését befolyásolja, érzékelünk rendellenességeket, melyeknek gyakran nem is tulajdonítunk figyelmet. Sajnos sokszor az ilyen panasszal érkező betegeket maguk az orvosok is egészségesnek tekintik.

Ide tartoznak többek között az olyan jelzések, mint a fáradékonyság, nyugtalanság, kisebb alvászavarok, frontérzékenység, étvágytalanság vagy állandó éhségérzet és falánkság, betegségérzet, rövid ideig tartó rosszullétek és még sorolhatnám.

Ha ebben a stádiumban nem korrigáljuk az elváltozásokat, akkor a betegség tovább mélyül és egyre erősödő formában jelennek meg a már ismert betegségtünetek.

Mivel minden szervezet más és más, ebben a későbbi stádiumban az orvostudomány eszközeivel már nem mindig sikerül az egészséget teljes egészében visszaállítani.