A vizsgálat lépései

Betűméret változtatás:

1. lépés:a páciens tájékoztatása a mérési elvről, az alkalmazott módszerről, az eredmény kiértékeléséről, a levonható következtetésről.

2. lépés: az anamnézis (kórelőzmény) felvétele.

A beteg személyi adatain kívül felvesszük a panaszait, ismert betegségeit, életvezetési és táplálkozási szokásait, esetleges örökletes tényezőit.

3. lépés: maga a mérés. Az öt érzékelő elektróda (csuklók, bokák, fej) felhelyezése után kb. 3-5 perc alatt lezajlik a kb. 10.000 adat bejuttatása a szervezetbe, illetve a válaszreakciók rögzítése. Ezeket a számítógép nagyság szerinti sorba rendezi.

4. lépés: a mért adatok áttekintése, értékelése, elemzése. A sok ezernyi adat bőséges felvilágosítást ad. De még több, mint két tucatnyi segítő panellel mérhetjük meg a pácienst, amelyek döntő jelentőségűek a szervezet működése szempontjából. Egyszerűen leolvasható, hogy közülük melyek azok, amelyek kibillentek az egyensúlyi állapotból – hol szükséges a beavatkozás?

5. lépés: a mérési eredmények értékelése.

A legfontosabb, hogy megtaláljuk a rendkívül komplex betegségrendszer kiváltó okát.

6. lépés: a gyógyuláshoz vezető út megtervezése, ellenőrzések beiktatása, speciális készítmények megajánlása, fogyasztásuk megtervezése, életmódváltás, táplálkozási tanácsadás, az eredmények, tapasztalatok rögzítése, konzultációk.

A biorezonanciás állapotfelmérés megállapítja, hogy a méréskor éppen mire van szüksége a szervezetnek.

A vendégek nagy többsége nem tudja, mire is "vállalkozik", amikor eljön hozzám. Nem tudja, hogy mi fog történni vele, mit kell csinálnia a felmérés alatt, mi az, amit esetleg az állapotfelmérés előtt kell tennie.Az állapotfelmérés kb. 1-1,5 óra időtartamot vesz igénybe, melyben benne foglaltatik maga az előkészítő elbeszélgetés, a teszt, az elemzés, a terápiás javaslat felállítása, valamint az életmóddal és táplálkozással kapcsolatos tanácsadás.

Az állapotfelmérésre érkező Vendég lehetőség szerint ...

bőségesen fogyasszon folyadékot (tiszta vizet) a felmérés napján.

A felmérés megkezdése előtt fontos, hogy a Vendég minden ékszert, órát levegyen magáról, a zsebeit kiürítse (telefon, pénz, egyéb fémtárgy ne maradjon a zsebekben). Ezután a Vendég megkapja az érzékelő elektródákat: egyet a homlokra (fejpánt), és egyet-egyet a csuklókra és a bokákra. Éppen ezért célszerű, ha a hölgyvendégek nem harisnyában, hanem letűrhető zokniban, térdharisnyában jönnek. Az előkészítő elbeszélgetés után jön egy rövid kalibrációs szakasz (0,5-1perc), amikor a program ráhangolja a Vendégre a készüléket. Ezután jön a teszt, amely nagyjából 3,5-4 percet vesz igénybe. Ez alatt a Vendégnek nem szabad beszélni, lehetőleg kényelmesen, ellazulva üljön.

 

A teszt során a gép 10.000 anyagot tesztel le az emberi szervezeten, a test sejtjeinek elektromágneses jeleit érzékeli (mint az EKG, EEG), és frekvenciákat tesztel a szervezetben. Ez kb. olyan, mint egy allergia-teszt, csak nincs szúrás. A lényeg ugyanaz: a szervezet válaszreakcióit érzékeli és értékeli a gép. A teszt után kiderül, hogy milyen kórokozókra mutatott érzékenységet a szervezet (milyen kórokozók vannak felszaporodva odabent, amik problémákat okozhatnak), milyen a test enzim- és hormonháztartása, ásványi anyag-, nyomelem- és vitaminraktárai, milyen esetleges gyulladások vannak a szervezetben, illetve milyen szervi működési zavarokat érzékel a gép.

 

Teszteljük ezen kívül az agy állapotát, működését (területi működési zavar, ér eredetű probléma, tápanyag hiány), valamint a tápcsatorna nyálkahártyájának állapotát. Ezután kerül sor a terápiás javaslatra és a táplálkozási tanácsok megbeszélésére.

 

Ennek az állapotfelmérő módszernek mellékhatása nincs, de a felmérés után a nap folyamán (ha pl. a vendég nem ivott eleget) felléphet fáradtság, enyhe fejfájás. Ezért tanácsos az állapotfelmérés után is a bőséges folyadékfogyasztás.

 

separator